Despre noi

Despre noi

Rominstal solar

Solar

Angajati pentru atitudine,

         Pregatiti pentru excelenta

Suntem o echipa entuziasta care crede ca o afacere este reusita atunci cand toti au de castigat.

Noi ne promovam prin pasiune, flexibilitate, entuziasm si profesionalism.
Scopul firmei Rominstal Solar este sa ofere clientilor cele mai bune echipamente si servicii de calitate pentru toate aplicatiile din domeniul energiei alternative.

Domeniile noastre de activitate sunt: instalatiile solare (pentru apa calda menajera si incalzire), panourile fotovoltaice, generatoarele eoliene si turbinele hidro.

Suntem reprezentantul in Romania al grupului KinspanSolar, liderul mondial in domeniul tehnologiilor solare, inventatorul tuburilor vidate si al tehnologiei Heat Pipe. Ca importatori directi ai produselor Thermomax si Varisol  punem la dispozitia pietei romanesti cele mai bune tehnologii in domeniul panourilor solare cu tuburi vidate cu, garantie de 20 ani.

In privinta panourilor fotovoltaice, promovam cele mai fiabile solutii de la cunoscutele firme Sharp si Mitsubishi.

Sediul firmei este in Bucuresti si realizam lucrari in toata tara, direct sau prin reteaua noastra de colaboratori si distribuitori, oferindu-va proiectare si asistenta tehnica de specialitate.

Cu totii meritam o viata mai buna si noi dorim sa contribuim la construirea ei, prin promovarea in Romania a celor mai eficiente instalatii ecologice.