Contact
este proprietatea SC Rominstal Solar SRL

Rominstal Solar

Sediul social: str. 11 Iunie numarul 51 sector4,Bucuresti,Romania
Tel: /Fax: +40-21-3268189

Mobil: 0740.593.587
E-mail: office@rominstalsolar.ro

 

Distributie

Suntem intr-o continua expansiune si cautam in toata tara noi parteneri seriosi si profesionisti pentru distributia de instalatii termice si sanitare, de panouri solare plane sau cu tuburi vidate, de panouri solare fotovoltaice, de turbine eoliene, etc.
Datorita faptului ca suntem importatori unici Kingspan Solar in Romania, promovam o politica de comisioane generoasa catre partenerii nostri.Produsele din categoria panourilor solare termice  si , precum si cele din categoria panourilor solare fotovoltaice si ,  sunt printre cele mai calitative si renumite pe plan mondial.Realizam constant traininguri si oferim asistenta permanenta si profesionista tuturor colaboratorilor nostri.

Iata cateva variante de colaborare pentru:

Pentru magazine: daca veti expune in magazinele dumneavoastra produsele noastre si veti distribuiti clientilor dumneavoastra  pliante  publicitare, puteti  beneficia de comisioane pentru fiecare produs vanduta.

Pentru firme de instalatii si constructii: prin recomandarea catre clientii dumneavoastra a instalatiilor termice solare sau eoliene sau fotovoltaice de la RominstalSolar, veti  beneficia de comision pentru fiecare contract incheiat

Pentru firme de proiectare: prin Integrarea in proiectele pe care le realizati a instalatiilor termice, a sistemelor solare termice sau fotovoltaice de la RominstalSolar veti beneficia de comision

Contactati-ne in cel mai scurt timp si inscrieti-va in lista partenerilor si colaboratorilor nostri. Impreuna ne putem bucura de succes !!!.
Pentru orice detaliu, nu ezitati sa ne contactati:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

Introduceti codul de mai jos:
captcha